Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2005

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς άστα να πάνε!

Κάηκε εψές το πελεκούδι στο Πριγκιπάτο του Μονακό, επιβεβαιώνοντας τη γνωστή ρήση σύμφωνα με την οποία, στις εννιά του μακαρίτη, άλλος μπαίνει μες στο σπίτι! Α, κακό λόγο δεν θα πω: τον Ρενιέ τον κλάψανε, τον πενθήσανε, τον τιμήσανε με τα όλα του! Αλλά επειδή το μαύρο δεν του πάει του Μονεγάσκου, είπανε να πετάξουνε τις πένθιμες καπελαδούρες, τις μαντίλες και τα βέλο, για να φορέσουνε κατιτίς το ανοιξιάτικο, το καλοκαιρινό. Ένα χαρούμενο παρεό, ένα πουκάμισο με λαχούρια ή έστω ένα μαγιό τόπλες, βρε αδελφέ! Διότι ο Μονεγάσκος -που κακά τα ψέματα, καρφί δεν του καίγεται για το ασφαλιστικό και την τιμή της ντομάτας- τη θέλει την ελαφρότητά του για να’ρθει στα ίσα του!

Αυτά είδε και ο Αλβέρτος κι απεφάσισε πως ήρθε η ώρα να γίνει Πρίγκιπας, βουλώνοντας μερικά στόματα που τον ήθελαν μια ζωή χαραμοφάη και παράλληλα, ταπώνοντας οικτρά τον Κάρολο της Αγγλίας που έχει μείνει με την Καμίλα αμανάτος να ξεροσταλιάζει στο περίμενε.

Το πάρτι της ενθρόνισης ανέλαβε η μικρή αδελφή Στεφανί, η οποία θυμίζω ότι εκτός από το μοντέλο σε ευρωπαϊκά ντεφιλέ, έχει κάνει τρεις γάμους, ένα δίσκο και μερικά γαλαζοαίματα κουτσούβελα για των οποίων την πατρότητα, όρκο δεν παίρνω! Η Στεφανί –που όχι δεν λέει μηδέ σε σωματοφύλακες, μηδέ σε αθλητές- έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους ακροβάτες, εξού και νυμφεύθηκε έναν. Έκτοτε το τσίρκο Medrano την έχει αναγορεύσει σε επίτιμη προστάτιδα των απανταχού σαλτιμπάγκων αφιερώνοντας τουλάχιστον ένα νούμερο από κάθε παράσταση για πάρτι της.

Η άλλη αδελφή η Καρολίνα κι αφού πέρασε τη γνωστή εφηβική κρίση του “παντρεύομαι τον bodyguard”, χώρισε, ξαναπαντρεύτηκε με έναν διάσημο playboy (ο οποίος αποδείχθηκε και κομματάκι οξύθυμος εξασκώντας τις γροθιές του πάνω της), χήρεψε (όταν τον playboy τον πήρε το κρισ-κραφτ), πένθησε και τώρα που σοβάρεψε, έχει γίνει μία εστέτ περιωπής. Που τη χάνεις, πού τη βρίσκεις σε γκαλά ξημεροβραδιάζεται και απονέμει βραβεία.

Αλλά και ο αδελφός Αλβέρτος, αποδείχθηκε πολύ μεγάλη σιγανοπαπαδιά! Εξώγαμο εδώ, εξώγαμο εκεί, εξώγαμο και παραπέρα! Διότι γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Ο 47χρονος –ζωή-να’χει- Πρίγκιπας έχει μπερμπαντέψει αρκετά στη ζωή του, πριν αναλάβει το βάρος της διακυβέρνησης του ένα και τίποτα κρατιδίου. Τρανή απόδειξη χρώματος σκούρου είναι ένας πιτσιρικάς ονόματι Αλεξάντρ ο οποίος έχει μητέρα μία αεροσυνοδό από το εξωτικό Τόγκο της Αφρικής και του οποίου την πατρότητα αναγνώρισε προσφάτως ο Πρίγκιπας (καταραμένο DNA-test), δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το αν ο επόμενος διάδοχος του Μονακό θα είναι «Τσικουλάτα-τσικι-τα, τσικι-τσικι-τσικι-τα»! Και να σημειωθεί παρακαλώ ότι ακολουθεί σειρά ατυχησάντων νεανίδων, όπως η καλιφορνέζα Ταμάρα Ροτόλο που ισχυρίζεται ότι και η δική της η κοράκλα φέρει από Γκριμάλντι μεριά και του μοιάζει και στο «τούτο» του. Κούρευε λαγούς και άρμεγε χελώνες!

Τώρα, βάλε όλους ετούτους στην ίδια οικογένεια και υπό άλλες συνθήκες θα είχες ένα πρώτης τάξεως lead-in για το δελτίο του Χατζηνικολάου. Καθότι οι Γκριμάλντι το έχουν χτίσει το θέμα «σαπουνόπερα». Κι εμείς οι άθλιοι διώξαμε τον Τέως τόσο άγαρμπα. Να, θα’χαμε να ασχολούμαστε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts