Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2005

Πότε θα αρχίσει η Μπίλιω, να ακούσουμε και καμιά κουλτούρα;

Κι εσύ που νόμιζες ότι τώρα που έφυγε η Ελένη, θα κάτσει ο Αντ1 να σκάσει! Αμ δε! Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει παράδοση στο να μετατρέπει άσημες, νοστιμούλες ξανθιές σε ιέρειες της πρωινής χαριτωμενιάς. Το νέο φυντάνι που προορίζεται να αντικαταστήσει το πάλαι ποτέ μίνι της Ρούλας και το μέχρι πρότινος χαοτικό ντεκολτέ της Ελενίτσας, ακούει στο όνομα Ελεονώρα Μελέτη και βουτάει μεν στα βαθιά, αλλά δεν είναι μόνη. Η μεγάλη οικογένεια του Αντ1 στα δύσκολα φαίνεται, κι έτσι αποφάσισαν να την πλαισιώσουν με ό,τι πιο πιασάρικο διαθέτει το κατάστημα: Εύη Δρούτσα στα γυναικεία θέματα (!), Καλομοίρα Σαράντη στα φιλάκια, Μάρκος Σεφερλής στις γκάου πλάκες και Λίτσα Πατέρα στις σταθερές επάλξεις του ανάδρομου Ερμή! Εντωμεταξύ στο Star, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου προσπαθεί να αποφασίσει αν είναι Abba ή Κατσάμπα.

Μην ξεχάσω: Να αγοράσω αρκετές άδειες κασέτες γιατί από βδομάδας αρχίζει απογευματινή εκπομπή κοινωνικού προβληματισμού ο Αντρέας Μικρούτσικος και θα πρέπει να γράφω την Άννα Δρούζα, που παίζει την ίδια ακριβώς ώρα.

Ο Χριστόδουλος -που προς μεγάλη ικανοποίηση του Τεκμηρίου, έχει αρχίσει να κελαηδά και πάλι- δήλωσε ότι ο Θεός τιμώρησε τους Αμερικάνους γι'αυτά που έχουν κάμει (συμφωνώ κι εγώ! -ειδικά οι φτωχοί μαύροι του αμερικανικού Νότου, τη θεία δίκη τους τη θέλανε!). Όπως όλοι καλά γνωρίζουμε, ο Χριστόδουλος τηλεφωνιέται κάθε μέρα με το Θεό και επομένως δύναται να κάμει τέτοιου είδους δηλώσεις μεταφέροντας τα όσα του εμπιστεύεται πρωτογενώς ο ίδιος ο Πανάγαθος. Αυτή η απευθείας σύνδεση με τα Ουράνια είναι άλλωστε που τον ξεχωρίζει από όλους εμάς τους κοινούς πιστούς (τε και άπιστους).

Χμ. Σα να κάθισε ο Χατζηνικολάου ή είναι ιδέα μου;

3 σχόλια :

  1. Όχι άλλη Μπίλιω, προτιμώ τον Χατζηστεφάνου που είναι περισσότερο θεαματικός. Ιν φάκτ, χαίρομαι ιδιαίτερα που έχει θαφτεί σε τόνους σκόνης. Εάν ξαναεμφανιστεί, θα ήθελα να βρίσκεται Παρασκευή μετά τις 2:00 το βράδυ όπως ήταν στο Μέγκα πρίν από καιρό.

    Όσο για τα σχόλια για τον Ντούλη συνάδω πλήρως και αναμένω περισσότερα κελαηδίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας παρακαλούσα να μη μιλάτε έτσι για την Μπίλιω γιατί, αν θέλετε να ξέρετε στο στρατό (πριν 2 χρόνια περίπου) την έβλεπαν τα μεσημέρια και ξερογλείφονταν τα φαντάρια κάνοντας σχόλια που δεν θα θέλατε να ξέρετε!! Για τη Μπίλιω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts