Σάββατο, 20 Μαΐου 2006

Eurovision 2006 (Προβλέψεις)

Σου’χω ακόμη δύο χρωστούμενα. Άξια λόγου δεν είναι, αλλά για να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα:

Ηνωμένο Βασίλειο
Τη χώρα εκπροσωπεί άτυχος χιπ-χοπάς τύπου Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος στήνει επί σκηνής αίθουσα διδασκαλίας (σεμινάριο) για μαθητριούλες (δεσποινάριο), αλλά επειδής το concept είναι πρωτόλειο, το όλο πράγμα καταλήγει σε φιάσκο (δελφινάριο).

Ελβετία
Ένα μάτσο αδιάφορων νέων τραγουδά το «If we all give a little», προσπαθώντας να πείσουν τις υπόλοιπες χώρες να τους δώκουν από κανα-δυο πόντους η καθεμία, μπας και δούνε χαΐρι. Γυφτιά θα το πεις και επαιτεία, επίσης. Αλλά αγαπητέ μου, έτσι χτίζονται οι μεγάλες ελβετικές τράπεζες. Το άσμα διαγωνίζεται πρώτο, γεγονός που σημαίνει ότι οι μηχανισμοί μνήμης σου θα το απωθήσουν εύκολα (και πίστεψέ με, δικαίως!).

Τέλος! The end! Finito! Ουφ, επέτρεψέ μου έναν αναστεναγμό ανακούφισης! Διότι να έχεις την απίστευτη δουλειά στο γραφείο όλη την εβδομάδα και να πρέπει συνάμα να σχολιάσεις τριάντα επτά άσματα, εύκολο δεν είναι! Επειδή όμως ξεύρω ότι μετά από όλη αυτή την εμπεριστατωμένη ανάλυση, γουστάρεις και πρόβλεψη, άκου:

Φινλανδία (αγαπημένο!), Ρουμανία, Ουκρανία (το κορίτσι-ορχήστρα με τις μπαλαλάικες), Βοσνία Ερζεγοβίνη και Σουηδία θα κονταροχτυπηθούνε για τις πρώτες θέσεις, ενώ δίνω πιθανότητες για πλασαρίσματα-έκπληξη σε Ελλάδα (δύσκολο το κόβω να χτυπήσει τριάδα, παρά το γεγονός ότι η διεθνούς βεληνεκούς καλλιτέχνιδα Άννα Βίσση είναι αρκετά δυνατή -αλλά ίσως και υπερβολική), Δανία και Ρωσία. Τέλος, εξαιρετική είναι και η Νορβηγία, την οποία εγώ προσωπικά πολύ θα χαιρόμουν να έβλεπα με το βραβείο στο χέρι.

Χμμμ, αν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου, θα το έπαιζα μεταξύ Ρουμανίας και Φινλανδίας.

3 σχόλια :

 1. Kala epeses.

  Emena mou arese i Lithouania omws...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι, πάντα πέφτω μέσα, διότι -ως γνωστόν- διαθέτω το κληρονομικό χάρισμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
  » »

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts