Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2006

Καλή χρονιά μπαγάσικο μικρό!Φύσηξε τη φλόγα.

Όχι με τόση δύναμη ντε, θα τη σβήσεις. Και δεν θέλεις να τη σβήσεις ακόμα. Φύσα την απαλά. Ίσα να την ταράξεις. Πλησίασε το στόμα σου και ψιθύρισέ της. Γήτεψέ την με τα μυστικά σου και ανάγκασέ την να σου χορέψει. Έτσι μπράβο!


Τώρα θέλω να κλείσεις τα μάτια σου και ν’αφήσεις πίσω όλα εκείνα που σε πλήγωσαν. Δεν τα χρειάζεσαι, σήμερα. Είναι η ευκαιρία σου να τα καταχωνιάσεις βαθιά μέσα στο μπαούλο σου και –εμπιστεύσου με σ’αυτό που θα σου πω- μετά από χρόνια, δεν θα σου φαίνονται πια τόσο θλιβερά.

Αντ’αυτών, φέρε στο νου σου τις στιγμές που ζωγράφισαν χαμόγελα στο πρόσωπό σου. Που αγκαλιάστηκες και φιλήθηκες. Που ακούμπησες. Μαλακά. Και τρυφερά. Συνέλεξε τις στιγμές αυτές και αποθησαύρισέ τις στη θύμησή σου.

Τώρα μπορείς να γυρίσεις σελίδα στο λεύκωμά σου.

Είσαι εν αναμονή μπαγάσικο μικρό και μετράς ανάποδα στιγμές. Για να μεταβείς στο αύριο. Το δικό σου, ολόδικό σου αύριο. Κι είσαι γιομάτο προσδοκίες για συναντήσεις. Γλυκά συναπαντήματα μ’αυτούς που αγάπησες, αγαπάς και θέλεις ν’αγαπήσεις. Αυτούς που πόθησες, ποθείς και θέλεις να ποθήσεις. Για να κουρνιάσεις δίπλα τους και να γουργουρίσεις από τη μέθεξη της επαφής των.


Κλείσε τα μάτια και κάνε μία ευχή. Μη βιάζεσαι. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Σκέψου τι είναι αυτό που λαχταράς πιότερο και μην το μαρτυρήσεις. Σσσσσς!


Ας κάνουμε μία πρόποση για σένα. Ειδικά αφιερωμένη. Στην υγειά σου, μπαγάσικο μικρό! Ας είναι το μετέπειτα, γλυκό κι αφράτο. Σαν ετούτη δω τη σοκολατένια τούρτα. Κάθε μπουκιά της, ένας ζαχαρώδης πειρασμός. Κάθε κομμάτι της, ένας παράδεισος γεύσεων. Έτσι να’ναι η ζωή σου.


Τώρα, φύσηξε τη φλόγα. Απαλά.

Καλή σου χρονιά!

1 σχόλιο :

  1. Βλέπω εμφανώς την επιρροή Παπα-2-ιωάννου μπαγάσικο μικρό ... keep up softly pushing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts