Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2007

She's Madonna!

Και μετά μου λες ότι η τέχνη δεν είναι βγαλμένη απ’ τη ζωή. Ο καλλιτέχνης Robbie Williams –ναι αυτός ο ξετσίπωτος που παράτησε τους Take That, έμπλεξε με ουσίες κι οινοπνεύματα, βγήκε τσίτσιδος σε καναδυό βίντεοκλιπς του και παραδέχθηκε ότι άμα λάχει την κουνάει την αχλαδιά- έβγαλε νέο άσμα υπό τον εύγλωττο τίτλο “Shes Madonna” κι έρχεσαι εσύ κι αναρωτιέσαι: «No Madonna» ο Δάντης, «Shes Madonna» ο Robbie, θα πάρουνε επιτέλους μία απόφαση για να σταματήσει κι η αρτίστα να φταρνίζεται;

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι απλά, διότι το τραγούδι δεν αναφέρεται στην ιδία τη Madonna, αλλά στο σύζυγό της Guy Ritchie. Ο οποίος, όταν ήτανε άσημος και αδέκαρος σκηνοθέτης είχε -σου λέει- σοβαρό δεσμό μετά χυμώδους παρουσιάστριας ονόματι Tania Strecker και της είχε τάξει παντρειά, με παπά και με κουμπάρο. Εντούτοις και εις επιβεβαίωση των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ («κι αν σου κάτσει;») του κλήρωσε η Madonna, οπότε και άφησε την καημένη την Tania στα κρύα του λουτρού («στρίβειν δια του αρραβώνος» το λένε) διότι της εξήγησε πως «Τάνια μου μωρό μου, σ’αγαπάω, σ’εκτιμάω, αλλά προσπάθησε κι εσύ να με καταλάβεις: Shes Madonna (εξού και το άσμα, ντε!). Πάντως σου θυμίζω ότι σε παρόμοιο θέμα έχει τραγουδήσει και η Χαρούλα το «χωρίς δεκάρα, πώς να παντρευτούμε Μανωλιό μου!». Η Tania –που εχέμυθη δεν θα την πεις- τα έφτιαξε στη συνέχεια με το Robbie και του τα ξέρασε όλα, με αποτέλεσμα ο καλλιτέχνης να εμπνευστεί από όλο ετούτο το μελόδραμα, άσμα περιωπής που ακόμη δεν πρόφτασε να βγει στα δισκοπωλεία κι έγινε σουξέ.

Το χειρότερο όλων βέβαια το έπαθε η Madonna –που μπορείς στο σημείο αυτό να την πεις και Πόντια- που άκουσε μονάχα το ρεφρέν και πήρε λέει το Robbie να τον ευχαριστήσει για την τιμή που της έκαμε να την υμνήσει, χωρίς ουδόλως να γνωρίζει ότι το τραγούδι ξεμπρόστιαζε το σύζυγο και τις πομπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts