Δευτέρα, 28 Απριλίου 2008

Ρίτσαρντ τη φτέρη έτριβε, κακό της κεφαλής του

Τον Richard Quest εγώ τον παρακολουθούσα. Τι εννοείς «ποιος είναι πάλι ετούτος»; Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψεις να σε πω καρα-άσχετο και καρά-μουρτζόβλαχο. Ρε δεν ξεύρεις τον Richard τον Quest; Το μεγαλοαστέρι της διεθνούς δημοσιογραφίας, με άρθρα στις εγκυροτερότερες εφημερίδες, εκπομπές δικιές του στα σι-εν-εν, βραβεία, διπλώματα, συνεντεύξεις και δεν συμμαζεύεται; Ακριβοπληρωμένος όσο και η Αμανπούρ και χωρίς να σκονίζει τις γραβάτες του στα χαρακώματα.

Βεβαίως δεν σου κρύβω ότι όταν τον είχα πρωτοσταμπάρει πριν από μερικά χρόνια, εκείνο που μου έκαμε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η οδοντοστοιχία του. Μιλάμε για το δόντι το γκρανγκινιόλ. Αυτό που το βλέπεις να έρχεται στη θάλασσα και κλάνεις μέντες να κολυμπήσεις μακριά του. Εξού και τον εφώναζα «ο Ρίτσαρντ ο Πιράνχας». Καλός-χρυσός αλλά μεταμεσονύχτια ώρα δεν τον έβγαζαν και είχανε τα δίκια τους.

Ήταν όμως πολύ τσίλικος στις εκπομπές του. Σε κυκλοφόραγε στα καλύτερα ξενοδοχεία, σε έμπαζε στα καλύτερα καταστήματα, σε γνώριζε στους πιο απίθανους ψυχάκιδες και όλα αυτά χωρίς να αποχωρίζεται στιγμή το αγγλικό φλεγματικό υφάκι «θα σου βγάλω το μάτι παλιοκερατά». Τέτοιος ήταν ο Ρίτσαρντ ο Πιράνχας.

Όλα αυτά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Όπου σε μία βραδινή αστυνομική έφοδο σε πάρκο της Νέας Υόρκης, ευρέθη πίσω από θάμνο ο Ρίτσαρντ ο Πιράνχας να έχει δέσει την επάνω κεφαλή με την εκάτω κόμπο, να κουβαλάει πρέζα στην τσέπη, να έχει στουμπώσει στη μπότα του ερωτικό βοήθημα και να χαριεντίζεται με νεαρό. Κινούμενο πάρτι θα τον επείς.

Όχι το αναφέρω, για να μη μου λες μετά ότι βρήκες kinky το Θέμο με το Μάκη στη μπανιέρα.

1 σχόλιο :

  1. Ποιον ενοχλούσε ο άνθρωπος; Γιατί δεν τον αφήνουν σε ησυχία να απολαύσει τον έρωτά του;

    [Βάζω στοίχημα ότι το CNN ήθελε να τον διώξει χωρίς να πληρώνει ρήτρα για να σπάσει το συμβόλαιο.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts