Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Διάολος μέσα του

Τί είναι χειρότερο από το να σε αλείψουν με μερέντα και να σε πετάξουν σε βάλτο με δεκαεπτά πεινασμένους κορκοδείλους; Τί μπορεί να σε φθάσει σε χειρότερη απόγνωση από ένα μαραθώνιο σειρών της Άννας Ανδριανού;

Μα το να κρασάρει το πισί σου και να χρειαστεί να κάμεις φορμάτ, φυσικά! Που χειροτερότερο δεν υπάρχει, λέμε...

Εκεί που καθόμουν προχθές το βράδυ κι έγραφα ένα ποστ να σου στείλω, συνειδητοποιώ ότι πληκτρολογώ στο κενό, καθώς τo Word πήρε μία πρωτοβουλία και έκλεισε μόνο του κατεβάζοντας στόρια, τα εννιά tabs του Firefox που είχα ανοίξει έχασκαν παγωμένα και κενά, ενώ η Μαρινέλλα βρέθηκε να βελάζει ένα ακατάπαυστο "μπε... μπε... μπε... μπεεεεεε" χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει το "μπέσαμε μούτσο" (που μπαϊδεγουέι λάθος επιλογή θα την επείς στο σιντί "Με βάρκα το τραγούδι") στον φανερά απαυδησμένο Media Player. Ξέυρω-ξεύρω! Θα μου πεις ότι σε αυτές τις περιπτώσεις μετράς ανάποδα από το 10, κάμεις τις βαθιές αναπνοές σου, πετάς στο φούρνο μία φανουρόπιτα, ανάβεις ένα κερί στην Αγία Θέκλα και πατάς αλτ-κοντρόλ-ντιλιτ.

Αμ δε που θα'ταν τόσο εύκολο! Ατάραχος ο υπολογιστής συνέχισε να βρίσκεται σε αφασική νιρβάνα, καλώντας για πιο δραστικές λύσεις. Μετά από τρεις εναγώνιες προσπάθειες επανεκκίνησης, το πισί σήκωσε λευκή σημαία και με παρακάλεσε να σταματήσω να βαράω το πληκτρολόγιο στον τοίχο. Ήταν και μία η ώρα το βράδυ, είπα να του δώσω τη νύχτα μπας και συνέλθει.

Την επομένη, το ανοίγω με μία γλυκιά προσδοκία ότι το επισκέφθηκε το Πνεύμα των Χριστουγέννων, η Τίνγκερμπελ ή η Τζοβάννα Φραγκούλη και ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά εκείνο μου πέταξε μία μπλε οθόνη από εκείνες τις ακαταλαβίστικες που πρέπει να έχεις τελειώσει ένα MIT και να δουλεύεις καμιά εικοσιπενταετία στη Μάικροσοφτ για να κάτσεις να καταλάβεις.

Έκαμα την καρδιά μου πέτρα, έσωσα ό,τι μπορούσα σε εξωτερικούς σκληρούς και με μία κίνηση ανέλπιστα εξαγνιστική διέγραψα τα πάντα. Στο καλό να πάνε και καλή ψυχή!

Σου είπα ότι ο υπολογιστής μου τώρα τρέχει σα να του έχουνε βάλει νέφτι; Κι ότι ορκίστηκα να μην τον γιομίσω με δεκάδες μπαρούφες-εφαρμογές που ποτέ δεν χρησιμοποιώ, βιντεάκια από το youtube που ποτέ δεν θα ξαναδώ και άρθρα που ποτέ δεν θα διαβάσω;

Αλλά γαμώτο είναι μεγάλος πειρασμός τόσος άδειος χώρος στο σκληρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts