Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

Madonna Week: Η Πέγκυ Σου παντρεύεται.

Είχε ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όταν ήτανε μικρομεσαία σταρ και δεν είχε βγάλει το Τσικόνε από πάνω της. Αλλά ο Σον Πεν την έδερνε. Ή τουλάχιστον αυτό είχε αφήσει να εννοηθεί. Και παρά το γεγονός πως πολλοί θα συμφωνήσουν ότι ένα χέρι ξύλο το χρειαζόταν, έκτοτε με μισό μάτι τον εβλέπω δαύτον και καθόλου δεν με εμπνέει η φάτσα του.

Η Μαντάνα μεγάλωσε, απέκτησε κοιλιακούς και δικέφαλους, τραγούδησε το Μην κλαις για μένα Αργεντινή χωρίς να φάει ντομάτες και άφησε πίσω της την εποχή του αχαλίνωτου σεξ που της κληροδότησε μία κοντροβέρσιαλ ταυτότητα και τη μικρή Λούρδη. Που η μαμά δήλωσε ότι θα συχνωτιστεί με αγόρια μετά τα δεκαοχτώ της.

Κι έπειτα παντρεύτηκε ξανά. Και αυτή τη φορά (φαίνεται να) νοικοκυρεύτηκε. Μετακόμισε στο Λονδίνο, φόρεσε φούστα κλαρωτή, έγραψε παραμύθια για μικρά παιδιά (που αν τα βάλεις δίπλα στο βιβλίο "Sex" έχεις ολ-οφ-δε-σάντεν την πιο γκαγκά συγγραφική πορεία έβερ), έκαμε δεύτερο παιδί, υιοθέτησε ένα τρίτο, γράφτηκε στο τένις κλαμπ και στην Καμπάλα και γενικά έγινε μία new age κιουρία.

Μπορεί να την πεις πολλά πράματα, αλλά σίγουρα όχι βαρετή. Είναι που αλλάζεις-αλλάζεις-και με τρομάζεις, είναι που ποτέ δεν στέκεται σε ένα σημείο για να μπορεί να τη σημαδέψει εύκολα η κριτική, είναι που καταφέρνει να διορθώσει τα λάθη της και να γίνει καλύτερη, είναι που έχει έναν τρόπο να σου λανσάρεται ως πρωτότυπη. Και επέτρεψέ μου να σου πω ότι το Frozen, το Ray of Light, το Music, το Die Another Die, το Hung Up, το Sorry και το Jump (άντε ακόμα και το πρόσφατο Give it to me) αποτελούν διαμαντάκια της dance pop, η οποία φαίνεται να έχει κρεμαστεί πάνω της. Η Μαντάνα ωσάν μαύρη χήρα συνεργάζεται με όλους όσους μπορούν να της προσθέσουν μία ευκαιριακή φρεσκαδούρα, δε διστάζει να φιλήσει στο στόμα την Αγκουιλέρα και να κάμει ντουέτο με τη Μπρίτνεϊ ή τον Τζάστιν. Επειδής ξεύρει καλά ότι στο τέλος της μέρας, οι λοιποί είναι φθαρτοί και ευκαιριακοί, ενώ η ίδια θα προχωρήσει παρακάτω εφευρίσκοντας ένα νέο κέλυφος.

Γκέισσα, καουμπόισσα, νοικοκυρά, διεστραμμένη, Εβίτα, παρτσακλό, επαναστάτισσα, θρησκευάμενη, αλάνι, βασίλισσα, ψαγμένη, βλάσφημη, μητέρα, σπανιόλα, κιουρία, ευαίσθητη, επαγγελματίας, γραμμωμένη, οικολόγος, Μέριλυν, κίβδηλη, αυθεντική. Σε λιγότερο από δέκα ώρες η Μαντάνα στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts