Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008

Συμπτώσεις;

(α) Ο Πιγκουίνος και το Ρίαλ Νιουζ έσκασαν στον αέρα την ίδια μέρα. Ο Λαμπράκης και ο Μπόμπολας έτρεξαν στα καταφύγια, η Γιάννα πήρε την Κορασόν και έφυγαν εσπευσμένα για το Γκστάαντ.

(β) Κανένα από τα δύο δεν προσέφερε ντι-βι-ντι δώρο επιμένοντας στο πχιοτικό περιεχόμενο (sic!). Επειδής το ελληνικό κοινό είναι απαίδευτο, άσχετο και κακοήθες, την επόμενη Κυριακή και αποτιμώντας τα ποσοστά κυκλοφορίας, το Ρίαλ Νιουζ θα βάλει συλλεκτική κασετίνα με τα Ενώπιος Ενωπίω της δεκαετίας του '90 και ο Πιγκουίνος θα προσφέρει εντελώς δωρεάν το σχολιασμό της Eurovision του 1989 (εκείνο με τη Σελίν Ντιον ντυμένη αστροναύτη).

(γ) Εγκυρότητα ις μάι μιντλ νέιμ. Αμφότερα είναι ανένταχτα, αντικειμενικά, αχρωμάτιστα και αδέκαστα. (Για τον Πιγκουίνο βέβαια έχουν ακουστεί και μερικές βρώμες ότι είναι χρωματιστός.)

(δ) Και στις δύο διαφημίσεις χρησιμοποιήθηκε Φώτοσοπ (Το έμπειρο μάτι διακρίνει επέμβαση με βουρτσάκι στο φρύδι του Νίκου και στο κάτω ράμφος του Πιγκουίνου).

4 σχόλια :

 1. Μήπως είμαι πολύ ξανθιά που έψαχνα να βρω την αλλαγή του photoshop στον πιγκουίνο; χι χι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι δύο φωτογραφίες είναι μέρος καποιου παιχνιδιού: Βρείτε τις διαφορές;

  Καταρχήν, η πιγκουίνος είναι πιο όμορφος. Βλέμμα διαπεραστικο, κορμοστασιά αγέρωχη..

  Άντε, σου εύχομαι σύντομα και με δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είναι σύμπτωση, αγαπητέ Πιγκουΐνε! Είναι ΚΑΡΜΑ! (με τις απαραίτητες τυμπανοκρουσίες και τα Carmina Burana στα μετ'οπισθεν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βάλτε μία άνω τελεία κύριεεε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts