Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Σου δίνω τον σταρ, μου βρίσκεις την ταινία

Δεν ξεύρω αν το έχεις πολυκαταλάβει αλλά σε εικοσιτόσες μέρες δεν αλλάζει απλώς ο χρόνος: αλλάζει η δεκαετία λέμε και πόσο γουάου είναι αυτό;! Το περιοδικό Emprire για να το εορτάσει, έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και σου εξασφάλισε σουπερντούπερ φωτογράφιση με τους σινεαστέρες της τελευταίας εικοσαετίας κι εσύ παίρνεις μολύβι και χαρτί και αρχίζεις να τσεκάρεις τις γνώσεις σου, αναγνωρίζοντας τις ταινίες.

Χάζεψε και τα λέμε από κάτω.

Έφθασες; Καλά πόση ώρα σου πήρε; Μιλάμε αλλάζουμε δεκαετία, μη χαζολογάς!

Αν τα μόνα που αναγνώρισες είναι ο Χάρι Πότερ και το ToyStory, χαίρομαι που με διαβάζει και το παιδικό κοινό (δεν έπρεπε να κοιμάσαι τέτοια ώρα; ή να είσαι σχολείο;). Αν αναρρωτήθηκες τι δουλειά έχει η Κίρα Νάιτλι στη λίστα (που τρόμαξες και να την αναγνωρίσεις χωρίς φουρό και καπέλο), είσαι και επισήμως σόουλ-μέιτ του πτηνού και ταυτόχρονα καταδικασμένος να διαβάζεις αυτό το μπλογκ ως τα βαθιά σου γεράματα (αν τα φθάσεις βέβαια, διότι καραδοκεί η γρίπη, ο χρησμός των Μάγια και ποιος ξεύρει πόσα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού ή πόσες απόπειρες διεθνούς καριέρας ακόμη από τη φάμπιουλουζ -κάτι από όλα θα σε βρει και σένα).

Αν τρόμαξες από το δεινόσαυρο (και αναφέρομαι στον T-Rex και όχι στον σιτεμένο, αυστριακό, ρεπουμπλικάνο μποντιμπιλντερά), ηρέμησε ήταν εφέ. Αν τρόμαξες από τη φάτσα του Μπεν Στίλερ, ηρέμησε το λέμε μπότοξ (και εν προκειμένω μπορείς να το πεις και απλώς χαζομάρα). Αν τέλος τρόμαξες από τον Άντονι Χόπκινς/Χάνιμπαλ, προφανώς δεν έχεις δει την Τζόντι Φόστερ στην "Άννα και το Βασιλιά" (way more scary).

5 σχόλια :

 1. Ενδιαφέρον! Ωραίες οι φωτογραφίες, έξυπνη η ιδέα από το Empire! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμένα τώρα γιατί με αφήνει παγερά αδιάφορο...

  PS. ο Ματτ πως έγινε έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κοιτάμε τις φωτογραφίες και μου λέει ο Κωνσταντινος: ποιός είναι αυτός πίσω από την Κίρα Ναίτλι; Μα δεν είναι η Κίρα Νάιτλι αυτή (χελόου, ειναι δυνατόν να είναι αυτή η Κίρα Νάιτλι δηλαδή! -σκέφτομαι από μέσα μου). Και αφού περνάμε κάνα 5λεπτο παίζοντας την κολοκυθιά, διαβάζω μετά πως ΕΙΝΑΙ η Κίρα Νάιτλι... τι να πει κανείς.
  Λοιπόν επειδη εγώ αναγνώρισα τις περισσότερες ταινίες, μα ουχί όλες (αυτός ο τύπος με το τσεκούρι και οι άλλοι δυο με τα μπαστούνια κάπως με μπέρδεψαν) μήπως να μας κάνεις τη χάρη να μας πεις και ποιές ταινίες είναι, να μπορέσουμε να κοιμηθούμε και το βράδυ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μα κανένας να μην σχολιάζει το πόσο όμορφα μεγαλώνει η Ερμιόνη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αχ... πείτε με γεροντολάγνα, πουρομάνα, αλλά ο Άντονυ όσο μεγαλώνει τόσο πιο διαστροφικό μάτι έχει... Αχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts