Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010

Μήπως είπε κανείς χέι;Η Τούλα παντρεύτηκε το Σακίλ, που ήτανε καλό και προικισμένο παιδί αλλά λιγάκι μαμούχαλος. Χέι, χέι.

Η Τούλα και ο Σακίλ βάλανε τα Νησιώτικα του Πάριου στο στέρεο, ήπιανε τις σαμπάνιες τους στη βεράντα και μετά ο Σακίλ έβαλε κάτω την Τούλα και της έφυγε η μαγκιά. Χέι, χέι.

Η Τούλα βγήκε μία βόλτα να συνέλθει αλλά επειδής είναι συναισθηματικά ευάλωττη και ψηφίζει Τσίπρα, αποφάσισε να χαμουρευτεί λιγάκι με τον Ιμπραήμ. Χέι, χέι.

Ο Ιμπραήμ εκτίμησε τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο της Τούλας και εκείνη αποφάσισε να του κάτσει. Χέι, χέι.

Η κουμπάρα της Τούλας που τους είδε τυχαία στο δρόμο και φθονεί την Τούλα γιατί είναι καπάτσα και αυγοκόβει καλύτερα τους λαχανοντολμάδες, πήγε και τα ξέρασε όλα στο Σακίλ. Χέι, χέι.

Ο Σακίλ πέταξε από τη βεράντα τον Πάριο, έσπασε τα ποτήρια που πίνανε σαμπάνια (χαλώντας την εξάδα που τους είχε χαρίσει η κουμπάρα) και γενικά στεναχωρέθηκε πολύ. Χέι, χέι.

Η Τούλα έκαμε ένα μπάνιο, γιατί μυρίζανε οι μασχάλες της. Χέι, χέι.

Ο Σακίλ και η Τούλα ανταλλάξανε βαριές κουβέντες (τύπου φύγε να μη σε βλέπω παλιοχαμούρα) και η Τούλα έφτιαξε τις βαλίτσες της. Χέι, χέι.

Η Τούλα το σκέφτηκε καλύτερα το θεματάκι της και αποφάσισε ότι το να διαλύσεις ένα γάμο το λες ψιλοχαζομάρα -το να αφήσεις το μαύρο για τον αλγερινό το λες χοντρομαλακία. Χέι, χέι.

Η Τούλα ζήτησε συγνώμη από το Σακίλ και εκείνος την συγχώρεσε γιατί ξέρει ότι κατά βάθος είναι καλή κοπέλα, προκομμένη και για σπίτι. Χέι, χέι.

Εντάξει, έχει και ωραίο κώλο. Χέι, χέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts