Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2006

Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις.

Ra- Ra- Rasputin! Κι εντάξει το καταλαβαίνω να χλευάζεις τον ρώσο ερωτύλο και ραδιούργο καλόγερο (που αν ζούσε σήμερα θα μπορούσε να κάμει μεγάλη καριέρα στο πάνελ της Τατιάνας ή έστω, ως κριτική επιτροπή στα Παρατράγουδα της Ανίτας). Δικαίωμά σου, ρε μεγάλε! Αλλά σε ερωτώ και έλα πες μου: ο πολύπαθος Έλλην τηλεθεατής τι σου έφταιξε; Διότι δεν μπορείς να έρχεσαι ω φίλτατε Daddy Cool, να μας χορεύεις ντιριντάχτα-disco (έδωσες και ένα σωρό ιδέες στον Τσαλίκη και φοβάμαι μην αφήσει ξανά αφάνα το μαλλί, βαφτεί μαύρος και ανεβάσει το μιούζικαλ «By the rivers of Babylon»), να θέτεις επί νέας βάσης την ανάγκη για χαλάουα (κάνοντας έμμεση διαφήμιση στα Laserline Clinics) και από πάνω να μας ρίχνεις και χριστοπαναγίες.


Το ερώτημα που απασχολεί έκτοτε όλους τους σοβαρούς αναλυτές, είναι για ποιο λόγο είχε ζοχαδιαστεί ο Daddy: Μην του πρότεινε η Καίτη Γαρμπή συμμετοχή στο νέο της δίσκο; Μην του έβαλε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, τγία; Μην είναι αεκτζής; Μπορεί απαντήσεις να μην έχουμε λάβει, αλλά ένας κάτοικος του Κορωπίου φαίνεται πως το πήρε το θέμα πολύ προσωπικά και έσπευσε (μέσα στη μαύρη νύχτα) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει ότι πολύ προσεβλήθηκε! Παρά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, οι Boney M ακόμη καταζητούνται.

Πάντως πραγματικά συμπόνεσα εκείνο το έρμο το φυντάνι-παρουσιαστή (Δημήτρη Βλάχο τον-ε-λένε) που καθόταν –μα τελείως αποσβολωμένος- και κοίταζε τον Daddy να σκυλοβρίζει, μην μπορώντας να αντιδράσει. Εκείνη τη νεκρή στιγμή –και μόνο τότε- η Σοφία Αλιμπέρτη κοντοστάθηκε για λίγο από τα παρασκήνια όπου βρισκόταν και ένιωσε μία νοσταλγία για τον αξύριστο συμπαρουσιαστή και το χαμογελαστό πιανίστα, που άφησε πίσω στο χαριτωμενάδικο του Σαββατοκύριακου.

Μετά πάλι σκέφτηκε το jack pot που της έλαχε εν τω μέσω της σεζόν και είπε, ας πάει και το παλιάμπελο! Με πολύ τσαμπουκά έριξε μία γυροβολιά (προκειμένου να αναδείξει το φόρεμα-αμπαζούρ) και παραδέχθηκε ότι όλη της η ζωή ήταν μία θάλασσα από μουσική. Μέσα σ’ αυτή τη θάλασσα μεγάλωσε, κολύμπησε, απέκτησε δύο γιους, ερωτεύτηκε. Κι ενώ προς στιγμή νόμισα ότι βλέπω ντοκιμαντέρ του National Geographic για τη ζωή της τσιπούρας, εμφανίσθηκε στην οθόνη εκείνη η παίκτρια (Σοφία Κίλια την-ε-λένε) που τραγούδησε το Sex της Κοκκίνου. Και η οποία εμένα προσωπικά, πολύ με έπεισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts