Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2006

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται (Αυτό μας έλειπε!)

Μετά τη νίλα που έπαθε εφέτος ο Ant-1, απεφάσισε να αντεπιτεθεί. Άνοιξε ο Μίνως το καρνέ και άρχισε από το Α.

(Μίνως) -Μήπως να πάρω τον Αυτιά; Τον Αναστασιάδη;
(Χορός) -Θα λιγωθεί ο θεατής, θα του'ρθει ντοβρουτζάνη!

(Χορός) -Να βρεις μια ύπαρξη γλυκιά, με μπριο κι εμπειρία!
(Μίνως) -Μωρ΄λες να πιάσω την καλή με εκείνη τη Σοφία;

Πραγματικά, σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε την Αλιμπέρτη, που εκείνη την ώρα κορνιζάριζε το τελευταίο δελτίο της AGB με τις θεαματικότητες του Σαββατοκύριακού (σ.σ. η Στρουμφίτα το είχε παλέψει στο πρώτο τέταρτο, αλλά μετά, το Σοφάκι πήρε κεφάλι!). "Είναι πολλά τα λεφτά, Σοφία!" είπε στον εαυτό της και ενέδωσε στις πιέσεις του Μίνωα.

Άλλωστε, μετά τις βιντεοταινίες με τον Ψάλτη, τη σχέση με τον Πάριο, τις άνοστες τηλε-σειρές του Γιώργου Κωνσταντίνου, το χωρισμό με τον Πάριο, τις κοσμικές εμφανίσεις και το σύντομο αμόρε με τον Ίμβριο, ούτε που το φανταζόταν κανείς ότι θα κάμει καριέρα ως πρωινατζού-παρουσιάστρια. Στις πρώτες εκπομπές της μάλιστα, είχε επιστρατεύσει το Μιχαήλ Άγγελο (ουχί το ζωγράφο, αλλά το συνονόματο υιο της!) προκειμένου να προσδώσει μία οικογενειακή εσάνς στο κλισαρισμένο σετάκι "πιάνο/καναπές/ζώδια" και να διαφοροποιηθεί επιτέλους, από το ομοειδές πακέτο που σερβίρει κατά συρροή η Ρίκα Βαγιάννη. Σύμφωνα με την Espresso που ένα λόγο παραπάνω τον έχει σε τέτοια θέματα, ο μπαμπάς-Πάριος είχε πολύ ζοχαδιαστεί με την κίνηση αυτή της Σοφίας, διότι θεώρησε ότι εκμεταλλευόταν το τέκνο τους για λόγους δημοσιότητας. (Άσχετο: Ο Πάριος δεν ήταν που είχε κάνει ντουέτο με τον εννιάχρονο γιο του Χάρη, προ αμνημονεύτων; Λέω 'γω τώρα!)

Ο Alpha -που κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει- έστειλε εξώδικο στην Αλιμπέρτη με το οποίο της διεμήνυε ότι θα πρέπει να είναι στο πόστο της πουρνό-πουρνό Σαββάτου και να τραγουδά με σκέρτσο, αγκαλιά με τον αξούριστο συμπαρουσιαστή και το χαμογελαστό πιανίστα. Το Σοφάκι από την άλλη το έπαιξε Κινέζα και όταν έφθασε η αποφράδα ημέρα, βγήκε μονάχα ο αξούριστος συμπαρουσιαστής και ο χαμογελαστός πιανίστας ωσάν τις τεθλιμμένες χήρες και με καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη που ανέλαβε να σερβίρει τον καφέ της παρηγοριάς.

Με πλήρη συνείδηση των νέων της καθηκόντων, η Αλιμπέρτη φαίνεται αποφασισμένη να βάλει τα δυνατά της, ώστε να αναδείξει νέες Καλομοίρες (filakia!) και νέους Περικλήδες (παντόφλες!). Σε τσακίρ κέφι, μπορεί και να μαλλιοτραβηχτεί με μία Άσπα, να ανταλλάξει κοσμιτικά με μία Δρούτσα, να αναμοχλεύσει πάθη, ζήλιες και εντάσεις ακολουθώντας τη Σχολή Μικρούτσικου. Γιατί αν δε, θα βρεθεί να παρουσιάζει ωσάν τη Λάσπα, τηλεπαιχνίδι στο ΡΙΚ. Και πάλι καλά να λες...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts