Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006

Ουφ! Ανασχηματίστηκα...

Παίρνουμε μία καλοθρεμμένη πουλάδα και την τοποθετούμε στο κέντρο του ταψιού. Τεμαχίζουμε τις πατάτες, ρίχνουμε τα συνήθη βαριά μπαχαρικά. Πετάμε τον Πάνο έξω από το ταψί, περιχύνουμε με Κεφαλογιάννη, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Τέλος, προσθέτουμε μία γερή δόση δεξιού συντηρητισμού και πασπαλίζουμε με χαριτωμενιά στις άκρες. Ψήνουμε για 2 ώρες περίπου, στους 180 βαθμούς και σερβίρουμε απευθείας. Γαρνίρουμε το πιάτο με λίγο μαϊντανό (με τρόπο, ώστε να μη θυμίζει πιάτο νοσοκομείου, αλλά ξενοδοχείου). Προσοχή στο μάσημα: οι πατάτες μπορεί να είναι ακόμα καυτές!

("κι αν έφαγες και χθες το ίδιο γεύμα, δεν φταίει κανείς, μονάχα εσύ")

3 σχόλια :

  1. καλοθρεμμένη πουλάδα... απολαυστικό. αν κι έχει χάσει πολύ βάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Very cool design! Useful information. Go on! here

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts