Τρίτη, 9 Μαΐου 2006

Εδώ ο κόσμος χάνεται, η Καραχασάν χτενίζεται!

Μπορεί η κυβέρνηση να μην είναι στα πολύ πάνω της, αλλά επειδή ο Γιωργάκης έχει ακούσει την παροιμία για των φρονίμων τα παιδιά, είπε να κάμει μία κίνηση εντυπωσιασμού να του βρίσκεται, ενόψει δημοτικών εκλογών. Τα σενάρια που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλά. Αρχικώς σκεφτήκανε ν’ αναθέσουν στη Βέρα Λάμπρου τη διασκευή του «Να τον μεθύσουμε τον Ήλιο, σίγουρα ναι» σε καψουροτράγουδο (προτεινόμενος τίτλος: «Πόσο μ’αρέσει να σε γδύνω, έλα καλέ!»). Μετά αναρωτήθηκαν μήπως έπρεπε να κατεβάσουν στην Αθήνα κάποιο τηλεοπτικό celebrity, αλλά δυστυχώς η Κλάρα αρνήθηκε να σπάσει το διετές της συμβόλαιο με το κανάλι που την ανέδειξε (μηρυκάζοντας ένα πνιχτό “μμμμμΜEGA») και η όλη προσπάθεια εγκαταλείφθηκε πρώιμα. Τέλος, είπαν να προσφέρουν δώρο σε κάθε ψηφοφόρο μία αισθησιακή ταινία dvd με τη ζουμπουρλού-συντρόφισσα Ελένη Ανουσάκη στις πάλαι ποτέ δόξες της -αλλά τους είχε ήδη προλάβει το Πρώτο Θέμα.

«Εκείνο που χρειάζεται το κίνημα είναι ανανέωση» είπε ο Γιωργάκης και έδωσε το σύνθημα στα λαγωνικά του κόμματος να αλωνίσουν την ελληνική ύπαιθρο, ωσάν το τρίδυμο Ψινάκης-Κατραβά-Σπυρόπουλος, για να εντοπίσουν το επόμενο pop idol. Μετά από πολύμηνα interviews σε Ελλάδα και Κύπρο, η επιτροπή ανέδειξε μία αθώα, τροφαντή Πομάκα και αφού της δώρισε μία γούνα Χουντάλας, ένα πλήρες σερβίτσιο Ιωνία και μία υποψηφιότητα υπερνομαρχίας, την έχρισε –με συνοπτικές διαδικασίες- celebrity του μήνα.

Εικοσιεννιά επικοινωνιολόγοι του ΠΑΣΟΚ συνιστούν Καραχασάν. Αυτοί ξέρουν!

Η νεαρά Γκιουλ μπορεί πολύ σπουδαία πολιτική περσόνα να μην είναι, αλλά έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της επαρχιώτικης αφέλειας που θα μπορούσαν να την αναδείξουν νικήτρια στη Φάρμα III και κατόπιν να της χαρίσουν δική της ρουμπρίκα στην εκπομπή του Αρναούτογλου. Πες με κακό άνθρωπο, αλλά κάτι μου λέει ότι σε περίπτωση που η Γκιουλ εντέλει λάβει το αξίωμα, το πρώτο πράγμα που θα κάμει είναι να στολίσει το νέο (υπερ)νομαρχιακό της γραφείο με δαντελωτό σεμεδάκι και σουφλιώτικα ζαμπούνια. Και μην σπεύδεις να στραβομουτσουνιάζεις, υπάρχουν τοπικοί (και υπερτοπικοί) άρχοντες που έχουν κάμει πολύ λιγότερα στη θητεία τους.

Εντωμεταξύ, ο Ψωμιάδης (γνωστός και ως «Αμόλα Καλούμπα» μετά την ιστορική του απόπειρα να αμολήσει το μεγαλύτερο χαρταετό κατά τον τελευταίο εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας) έσπευσε να αμφισβητήσει την ελληνικότητα της κυρίας Καραχασάν, δίνοντας (ερήμην) εκλογικές αβάντες στον Καρατζαφέρη, ο Παπαθεμελής βραχυκύκλωσε με όλη τούτη την τουρκολαγνεία και τα κανάλια βρήκαν την ευκαιρία να γιομίσουν τηλεοπτικό χρόνο. Πάντως και εις απάντηση των επικριτών, βγήκε εξοργισμένος ο Πρετεντέρης στα παράθυρα των ειδήσεων του MEGA και δήλωσε ότι η νεαρά υποψηφία είναι «ελληνιδότατη», εκφράζοντας επιτέλους με τούτο το νεολογισμό, τον απανταχού εκσυγχρονισμένο πασόκο. Ο Γιακουμάτος πάντως θύμισε εύστοχα ότι το πρώτο συνθετικό του επωνύμου της Καραχασάν, σημαίνει εις την τουρκική «μαύρος», υπονοώντας χαιρέκακα ότι ο λαός της Θράκης θα την «μαυρίσει». Ο Καρα-μανλής τι λέει επ’αυτού;

4 σχόλια :

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts