Πέμπτη, 11 Μαΐου 2006

Ο Τσα-λι και η Je-Lo.

«Μωρέ σα να ψιλοβαριέμαι να τρέχω ως εκεί!» είπε η Jennifer Lopez στον ατζέντη της και την ίδια στιγμή –εις επιβεβαίωση της θεωρίας του χάους- ο Γιώργος Τσαλίκης αισθάνθηκε να του ‘ρχεται μία σκοτοδίνη.

Μα με όλα όσα του ‘λαχαν τελευταία, είναι να τον αδικείς; Εκεί που ο καλλιτέχνης είχε διαμορφώσει το προσωπικό του στίγμα (με σήμα κατατεθέν το μαλλί τύπου SportBilly και το λαχανιασμένο επαναλαμβανόμενο «σε» που μάθαμε να αγαπάμε!), έπεσε επάνω του ο Ψινάκης μαινόμενος, ο οποίος ανέλαβε και καλά, να πάρει αυτό το πρωτόλειο ταλέντο και να το αναδείξει. Του πήρε το μαλλί με την ψιλή, του φόρεσε ένα σκισμένο φανελάκι κι απέμεινε ο καημένος ο Τσαλίκης να θυμίζει διασυρόμενο τεντιμπόι του Νόμου 4000 σε ταινία του Δαλιανίδη.

Τότε ο Γιώργος απεφάσισε να κάμει τη μεγάλη ανατροπή και να στραφεί στο φυσικό του χώρο, το μιούζικαλ, ανεβάζοντας την παράσταση «Πυρετός το Σαββατόβραδο» (που συγκίνησε κοινό και κριτικούς). Μάλιστα, όλοι συμφωνούν ότι η σκηνή που ο Γιώργος μπαίνει στη ντίσκο και χορεύει το “Staying Alive” με το χαμόγελο της Crest και το παντελόνι καμπάνα, (σχεδόν) ξεπερνά σε εικαστική αρτιότητα τη θεατρική πτώση της Μιμής Ντενίση/Άννας Καρένινα στις ράγες του Υπερσιβηρικού! Και αν δεν με πιστεύεις, είμαι σίγουρος ότι θα χαρεί να σου το επιβεβαιώσει και ο Γεωργουσόπουλος.

H Je-Lo σε παράκρουση (φοράει babelino;).

Όλα καλά ως εδώ! Έρχεται όμως μετά ο καλλιτέχνης και βρίσκεται μπλεγμένος σε μυστηριώδη υπόθεση που αποκαλύπτει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η οποία τον συνδέει με αιματηρό τροχαίο, αφήνοντας υπόνοιες ότι πήγε συνειδητά να σκοτώσει άνθρωπο (ουχί τραγουδώντας όπως θα περίμενε ενδεχομένως κανείς, αλλά οδηγώντας)! Ο ίδιος δηλώνει ότι οι κατηγορίες εις βάρος του είναι τελείως αναληθείς (και τον πιστεύουμε!) και ότι πρόκειται για μία μεγάλη σκευωρία που ενέπλεξε κάποιος για να τον παγιδεύσει (Μήπως ο Νίνο; Μία υπόθεση κάμω!).

Σα να μην έφθαναν όλα αυτά, ανακοινώνει η μουλάρα η JeLo ότι ακυρώνει τη συναυλία της στην Ελλάδα, διότι και μπουτίκ που άνοιξε, πολύ μας ήτανε. Τώρα θα μου πεις εντάξει, δεν χάθηκε κι ο κόσμος που δεν θα παρακολουθήσει ο Γιώργος τη συναυλία! Άσχετε! Ο Τσαλίκης ήταν να συνοδεύσει την Jennifer στη σκηνή (ως support καλλιτέχνης) και έτσι χάσαμε δια παντός την ευκαιρία να ακούσουμε το «Αλυσίδα στην καρδιά σου περασμένη» σε λάτιν εκδοχή. Τώρα όπως καταλαβαίνεις η μόνη μας ελπίδα επ’αυτού είναι να το διασκευάσει ο Νταλάρας.

3 σχόλια :

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts