Τρίτη, 25 Ιουλίου 2006

Να με παίρνανε τα κύματα.

Η αγαπημένη υπουργός Φάνη ξεχύθηκε στα πελάγη για να χαιρετίσει τους νησιώτες, τους τουρίστες και τους γλάρους, αλλά δεν μετρήσαμε το κύμα και τον άνεμο σωστά (-α), με αποτέλεσμα να βρεθεί αλλού γι’αλλού –κατάσταση στην οποία έχει άλλωστε περιέλθει σύσσωμη η κυβέρνηση και ανεξαρτήτως μποφόρ.

Που πας καραβάκι με τέτοιον καιρό, σου το ‘λεγαν οι φίλοι, σου το ’λεγα κι εγώ! Διότι με την προϊστορία της υπουργού –η οποία υπενθυμίζω ότι έχει κατά καιρούς γλιστρήσει από ένα γιοτ, ξεματιαστεί από τσαμπουκαλεμένη ομπρέλα θαλάσσης και σκοντάψει σε καλώδιο επί της μοκέτας του Ολυμπιακού Κέντρου Τύπου- δεν είναι για τέτοιες εξορμήσεις ανά την περιφέρεια. Ένα τσουνάμι να σου λάχει, ένας Μόμπι Ντικ και θα βρεθείς να σε’χει ξεβράσει επεισόδιο του Lost.

Εντωμεταξύ όλοι φεύγουνε από το Λίβανο, ο Γιωργάκης απεφάσισε να πάει. Αυτό το παιδί λίγο ασυντόνιστο, θα το πεις. Χάθηκε μία Μύκονος; Μία Αμοργός; Ένα Κουφονήσι; Εντάξει, είπαμε φυσάει. Μην το κάμουμε και θέμα! Αν είναι κάθε φορά που η Μαρία Σινιώρη προβλέπει καταιγίδα και τραμουντάνα, να τρέχουμε όλοι στα καταφύγια, πάει το κλείσαμε το μαγαζί.

Αλλά πάλι μήπως να του δίναμε μία ευκαιρία του παιδιού; Να μην το παίρναμε από τα μούτρα; Εντάξει στον αντιπολιτευτικό του ρόλο χωλαίνει όσο να πεις, αλλά μήπως το φόρτε του είναι εντέλει το μεσανατολικό; Διότι ο μεγάλος ο ηγέτης, ο αβανταδόρος, χρειάζεται κι αντίστοιχου μεγέθους προκλήσεις για να ‘ρθει ν’ αναδειχτεί. Να ξεδιπλώσει το πολιτικό του μεγαλείο. Λέω εγώ τώρα.

Τι; Και η Αλέκα στη Βηρυτό; Κι ο Αλαβάνος; Να μη ρωτήσω καλύτερα που θα οργανωθεί το φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ. (Πόσο έξυπνες είπαμε ότι είναι αυτές οι βόμβες;)

3 σχόλια :

 1. Muehehe, η Φανή - Sailor Moon, να μιά εικόνα που σου μένει :-p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ήξευρα ότι θα σου αρέσει!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φοβερός, όπως πάντα!
  Το ξέρω, επαναλαμβάνομαι, αλλά εσύ φταις!;)
  Σοβαρά τώρα, σπουδαίο πράγμα να δίνεις γέλιο στους ανθρώπους. Ιδίως σε όσους δεν μπορούν να γελάσουν με Σεφερλήδες και το συνάφι τους και άρα βρίσκουν αφορμές πιο δύσκολα.
  φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts