Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2006

Νοικοκυρές σε απόγνωση

Δεν ξεύρω αν έχει πάρει καθόλου το μάτι σου «Ατίθασα Νιάτα» τελευταίως, αλλά ανάμεσα στο cast θα διακρίνεις την Eva Longoria που πριν γίνει μελανούρι σε απόγνωση, έκαμε ένα πέρασμα από το καθημερινό σαπούνι, ωσάν ψυχωτική ξελογιάστρα του ξανθομπούρμπουλου ντετέκτιβ Πωλ Γουίλιαμς. Η Eva που το κατέχει το θέμα δημοσιότητα, έχει κατά καιρούς προκαλέσει διάφορα σκάνδαλα με την άστατη ερωτική της ζωή, καθώς και με δηλώσεις τύπου «λατρεύω τους δονητές», που ανάγκασαν το τηλεοπτικό δίκτυο NBC να της τρίξει τα δόντια.
Επειδή όμως είναι μεγαλωμένη με τις αξίες του καθολικισμού και πολύ θρησκευάμενη, προσεύχεται τακτικά ενώ δυσκολεύθηκε πολύ –κατά τα λεγόμενά της- όταν το σενάριο των Νοικοκυρών τής επέβαλε να πιαστεί μαλλί με μαλλί με δόλια καλόγρια που ήθελε να της πλανέψει τον σύζυγο-παιδοβούβαλο.

Gabrielle: Why are all rich men such jerks?
Carlos: The same reason why all beautiful women are bitches.

Από την άλλη η Marcia Cross, έδωκε επιτέλους έμπρακτη απάντηση σε όσους διέδιδαν ότι διατηρούσε σχέση με μία γυναίκα, νυμφευόμενη έναν χρηματιστή από το πουθενά, τον οποίο γνώρισε, ερωτεύθηκε και οδήγησε στης εκκλησιάς την πόρτα μέσα σ’ ένα εξάμηνο. Θυμίζω ότι τη Marcia την έχουμε γνωρίσει πολύ πριν ερμηνεύσει τη σαλεμένη Μπρι Βαν ΝτεΚαμπ, σε παρόμοιο ρόλο σχιζοφρενούς μανιακιάς στο Melrose Place όπου την εφωνάζανε Κίμπερλι και γυάλιζε σταθερά το μάτι της. Όποτε ο σεναριογράφος ήθελε να εξαφανίσει κάποιον χαρακτήρα από τη σειρά, αμολάγανε την Κίμπερλι και τον δηλητηρίαζε, τον έκαιγε, τον αποκεφάλιζε με τσεκούρι, τον έκοβε κομματάκια και τον έβαζε στο μπλέντερ.

Όλα τ'άπλυτα στη φόρα!

Η βίδα παραμένει λασκαρισμένη και στην περίπτωση της Μπρι: ο σύζυγος τη βρίσκει σαδομαζοχιστικά με τη γειτόνισσα, ο γιος τής το φυλάει μανιάτικο που τον έστειλε σε αναμορφωτήριο (όταν της ανακοίνωσε ότι είναι gay), η κόρη μετασχηματίζεται με γοργούς ρυθμούς σε πορνίδιο και ο εραστής-φαρμακοτρίφτης αποδεικνύεται ψυχάκιας. Στο μεταξύ, εκείνη ισιώνει ατάραχη το σεμεδάκι πάνω στην τηλεόραση.

Και δεν ξεύρω τι λες εσύ, αλλά εγώ τη γουστάρω τη σειρά. Διότι βρε παιδί μου, δεν προσποιείται τίποτις παραπάνω από αυτό που είναι: μία ανάλαφρη, κεφάτη αμερικανιά!

1 σχόλιο :

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts