Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008

Κατέβασε τα κόκκινα φανάρια

Το παραδέχομαι και ας με κακοχαρακτηρίσεις. Αυτή την Ολυμπιάδα δεν την πολυχάρηκα. Θες που ήταν σε ανάποδες ώρες, θες που ο έλληνας μη ντοπαρισμένος αθλητής ήταν είδος προστατευόμενο από τη βε-βε-εφ, θες που βαρέθηκα να βλέπω να καταρρίπτονται το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και με χαρακτηριστική ευκολία, θες που μπούχτησα τις ξιφασκίες και τα πινγκ-πονγκ; Όλα μαζί μωρέ!

Αλλά τελοσπάντων, μία τελετή λήξης την είδα. Και προσωπικά, αρκετά γουάου μου φάνηκε κι ας μην άρεσε στη Δήμητρα Γαλάνη που τη βρήκε μη ανθρωποκεντρική! (Πώς λέμε, ομορφούλα η Βίκυ Καγιά, αλλά η ακριανή βλεφαρίδα στο αριστερό μάτι της γέρνει προς τα μέσα; Ε κάπως έτσι!) Φυσικά όλοι οι παριστάμενοι στα δελτία ειδήσεων απεφάνθηκαν ότι η δική μας τελετή ήταν ανώτερη, δίοτι ως γνωστόν είμαστε καλύτεροι σε όλα και πρέπει να το τονίζουμε αυτό για να μην το ξεχνάμε.


Ε, ό,τι μπορούσε έκαμε κι αυτός ο έρμος ο κινέζος (που έλληνας δεν θα γίνει ποτέ, διότι ο φραπές δεν ευδοκιμεί στο κλίμα του) κι είπα κι εγώ ο φτωχός να σου βάλω καμιά φωτογραφία να δεις κι εσύ αυτή τη μη-ανθρωποκεντρική εκδήλωση, μιας και εκείνη την ώρα ήσουν στην παραλία και λιαζόσουνα. (Αλλά εάν έχεις δει την τελετή της Αθήνας, δεν χρειάζεται καν να κοιτάξεις αυτές τις μη-ανθρωποκεντρικές φωτογραφίες και στην πραγματικότητα, μπορείς να μην ξαναδεις καμία τελετή έναρξης ή λήξης, διότι και πώς να τη συγκρίνεις με το αψεγάδιαστο της Αθήνας;)

Κατ'εμέ το χειροτερότερο σημείο της όλης τελετής ήταν η μπουχέσικη βρετανική παραλαβή της ολυμπιακής σημαίας με το κόκκινο διώροφο λεωφορείο και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (που μάλλον μόνο εγώ τον βρίσκω αδιάφορο επαρχιωτάκι που ξεύρει μέτρια μπάλα) να κλωτσάει το τόπι. Μπλιαχ όμως! Πόσα κιλά κακογουστιά ζύγιζαν αυτά τα 10 λεπτά;

Πάμε στοίχημα ότι η βρετανική Ολυμπιάδα θα είναι τρελό ξενερουά;

2 σχόλια:

  1. και η Ληόνα ήταν λίγο χάλια. δε βαριέσαι. σε 4 χρόνια πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί έχω την εντύπωση ότι και σε τέσσερα χρόνια πάλι τη Ληόνα και τον Μπέκαμ θα μας σερβίρουνε; Άντε και τον Έλτον Τζον στο πιάνο.

    Αληθεύει ότι οι Άγγλοι απειλούν να επανενώσουνε το 2012 και τις Spice Girls για τιμωρία προς τους ντοπέ αθλητές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style