Σάββατο, 30 Αυγούστου 2008

Για τα μάτια της μόνο.

Κάθε τέτοια εποχή ασχολούμαστε με τα καθιερωμένα: αγοράζουμε τσάντα παξός, τσεκάρουμε πότε πέφτει η 28η Οκτωβρίου, στουμπώνουμε την τσάντα θαλάσσης με το μαγιώ και την ψάθα στο πατάρι και αναρρωτιόμαστε σε ποιο κανάλι θα λέει ειδήσεις η Έλλη Στάη. Στο Mega με την Όλγα Τρέμη; Στον Αντ1 με το Νίκο Ευαγγελάτο; Στον Alpha με τον Κακαουνάκη; Στον ΣΚΑΙ αγκαλιά με τον αμερικανικό πύθωνα;

Ε λοιπόν κάνε την καρδιά σου πέτρα γιατί έχω να σου ανακοινώσω ότι εφέτος η Στάη δεν θα πει ειδήσεις. Όχι ότι έλεγε και ειδήσεις, μην τρελαθούμε κιόλας -ένα μπάχαλο διαχειριζόταν με πολλαπλά παράθυρα και περιττές υστερίες. Περισσότερα μάθαινες βλέποντας το Αλ Τζαζίρα στα αραβικά, παρά το δελτίο της. Αλλά τελοσπάντων φέτος θα πρέπει να κάμεις δίχως το γεμάτο νόημα βλέμμα της όταν κοίταζε με το φρύδι ανεβασμένο τον μαινόμενο συνδικαλιστή, τον εξεγηρόμενο πολιτικάντη και τον μπρουτάλ συνάδελφο-σχολιαστή.

Οπότε και θα σβήσουμε τον πόνο μας στο ανανεωμένο δελτίο του Star με την Ελεονώρα Μελέτη που είναι περισσότερο τζούσι και λιγότερο δήθεν. (Άσχετο, αλλά η τοποθέτηση της Μελέτη σημαίνει ότι ο Λιάγκας θα αποκτήσει επιτέλους δική του εκπομπή;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style