Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008

Ρε άντε φύγε απ'εδώ!

Ο ψώνιος

Τον ρωτάς πώς τα πέρασε στις διακοπές και αν ξεκουράστηκε (απλώς για να κάμεις κουβέντα και να φανείς ευγενικός) και σου απαντάει ότι είχε πάει για δύο εβδομάδες σε ένα κυκλαδονήσι, αλλά γαμώτο βαρέθηκε γιατί του έλειψε η δουλειά και δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει στο γραφείο. Οπότε και αρπάζει την ευκαιρία να κομπάσει: «άλλωστε ξέρεις πόσα βγάζω εγώ τη μέρα;» (δεν με νοιάζει μεγάλε). Και επειδής σε βλέπει ψιλοαδιάφορο, απαντά μόνος του «μπορεί να καθαρίσω και τρία χιλιάρικα» (ρε δεν με νοιάζει σου λέω –δεν πα να είσαι και η Πέγκυ Ζήνα, δεν πα να είσαι και ο Αμπράμοβιτς!). Κι ύστερα όταν συνειδητοποιεί ότι σε έχει χάσει από κοινό, αποφασίζει να σου δώσει κάποια ελάχιστη σημασία, παίρνει το υφάκι και σε ρωτάει: «εσύ τι είπαμε ότι κάνεις στη ζωή σου;».

Αρμέγω λάμα στις Άνδεις, ρε παλιομπετούγια!

Ο Χαλκ

Πας να κάμεις ήσυχα κι όμορφα τη γαμωάσκηση των τρικέφαλων σε ένα όργανο που το λένε εργκολίνα και στο οποίο ανεβοκατεβάζεις μία διπλή λαβή ώσπου να σου βγει η ψυχή. Από την άλλη πλευρά πιάνει αντίστοιχη λαβή τύπος ορθογώνιος που έχει αλείψει τρεισίμισι κιλά κρεατίνη στη φρυγανιά του το πρωί (δεν ξεχωρίζεις ώμους-πλάτες-κεφάλι), βάζει τα άπειρα κιλά και με το που ξεκινάει, αρχίζει να σείεται το μηχάνημα, το πάτωμα, εσύ και δυόμιση τετράγωνα κόσμος. Σταματάς την άσκηση, τον κοιτάς με ύφος μας-ζάλισες-τον-έρωτα, αλλά το βόδι εκεί, να σηκώσει όλα τα κιλά, το όργανο κι εσένα τον ίδιο αν χρειαστεί, για να τιναχθεί η φλέβα κάτω από το πρησμένο κρέας. Και σα να μη σου έφθανε αυτό, στην τριτοτέταρτη επανάληψη αρχίζει τα αγκομαχητά. Μουχφ! Μουχφ! Μουχφ! Να έχει σταματήσει όλο το γυμναστήριο και να τον κοιτάζει με κάτι ανάμεσα σε αγανάκτηση και αηδία κι εκείνος να μουγκρίζει κατακόκκινος με το ουγκ στα βλέμμα.

Που να σου πρηστούν τ’αυτιά απ'τα χάπια, γελοίε ουρακοτάγκε!

1 σχόλιο :

  1. Βρε συ, αυτοί οι ουρακοτάγκοι ούτε να σηκώσουν το χέρι τους δε μπορούν, φέρε έναν τέτοιο τύπο στο ρινγκ και μέχρι να ξεκινήσει να πάρει θέση μάχης θα έχει πέσει κάτω από κροσέ.

    ...είναι επειδή κάποιοι άλλοι αντί για φρυγανιά με πρωτεΙνή τρώνε απλά ένα φουσκωτό για πρωινό! χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts