Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008

Βρέχει όλη μέρα

Εψές το βράδυ ξύπνησα από την ψύχρα και σκεπάστηκα.

Το πρωί ήπια ζεστό καπουτσίνο αντίς για φρέντο. Δεν πήρα ομπρέλα μαζί μου και όταν πάρκαρα στο σούπερμάρκετ, έκαμα τα είκοσι μέτρα ως την πόρτα τρέχοντας κάτω από τη βροχή.

Λίγο πριν φύγω για το γυμναστήριο, έκαμα το νοητικό τσεκλιστ μου για να δω αν ξέχασα κάτι: κλειδιά, κάρτα μέλους, πετσέτα, δεύτερη μπλούζα, γυαλιά ηλίου. Γυαλιά ηλίου; Σκέφθηκα ότι δεν τα χρειάζομαι και τα τοποθέτησα πίσω στη θήκη τους στο συρτάρι.

Το μεσημέρι με πήρε ο ύπνος στην πολυθρόνα και έπεσε η εφημερίδα από τα χέρια μου.

Πριν λίγο, βγήκα στο μπαλκόνι και σκούπισα τα νερά.

Έμαθα ότι θα βρέχει και αύριο. Μήπως να φάω κάνα όσπριο; -έχω πάνω από δίμηνο.

Gustave Gaillebotte (1877), Rainy day in Paris

4 σχόλια :

 1. Βρε Πιγκουίνο είσαι εδώ;; Για κάποιο διάστημα δεν έγραφες, σε έχω στο Google Reader αλλά δεν έδειχνε updates. Τώρα είδα ένα σχόλιο που άφησες στο blog του Γκρινιάρη και μπήκα στο blog σου και είδα πως έχεις κάνει πολλά νέα posts! Πατάω το RSS για να σε ξαναβάλω αλλά δεν αντιδράει. Το έχεις απενεργοποιήσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εδώ είμαι γιαβρίμ! Εντύπωση μου κάμει αυτό που μου λες, διότι είμαι ενεγοποιημένος και φουλ-φανξιοναλ. Θα το τσεκάρω πάλι να σου πω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τσέκαρέ το σε παρακαλώ γιατί ούτε καν manually δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο feed σου. Δώσε μου το link του feed σου αν γίνεται για να το προσθέσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νομίζω ότι το RSS έχει αποκατασταθεί. Έκαμε του κεφαλιού του εδώ και κάποιους μήνες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts