Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Πιγκουίνος γιορτάζει τη Madonna

Νόμιζες ότι τη γλίτωσες με μερικά αφιερωματάκια στα κυριακάτικα ένθετα; Μπουχαχα, ακόμη δεν έχεις δει τίποτα! Όλη την εβδομάδα ο πολυαγαπημένος σου πιγκουινάκος θα σου τρέχει αφιερώματα για να μη μένεις κι εσύ εκτός. Να για ξεκίνημα, πάρε μάτι την πιο απιστεύταμπολ διαφήμιση, με τη Madonna να πρωταγωνιστεί άθελά της σε προμό μουσικού καναλιού. Είναι τρελός αυτός ο Αιγύπτιος.

4 σχόλια :

 1. Να χαιρετήσω αγαπητέ μου την επαναφορά σου στο rss!
  CU @OAKA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αποστέλλω φιλικούς χαιρετισμούς και σε ενημερώνω πως σου έκανα μια ψιλή λογοκλοπή στο ολοκαίνουριο blog mou, αλλά έπρεπε να σ'ευχαριστήσω κάπως για το άφθονο γέλιο που μου έχεις προσφέρει.. keep them coming penguin!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε αρχίζω στις μηνύσεις και στα εξώδικα! Αύριο φέρστ θινγκ ιν δε μόρνινγκ θα μιλήσεις με το επιτελείο των μεγαλοδικηγόρων μου και με το τσούρμο των πληρωμένων μπράβων μου.

  (γελάς ε; γελάς;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν είναι να με βγάλεις και παράθυρο στη Λαμπίρη πολύ μεγάλη χάρη θα στο χρωστώ! Ξέρεις είναι καινούριο το blog και όση διαφήμιση μου κάμεις τόσο το καλύτερο. Ααα! Μόνο πες στους μπράβους να μη μου σπάσουν τα χέρια, για να συνεχισω να αρθρογραφώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts