Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008

Αρνάκι θα σουβλίσετε φέτος στο ρεβεγιόν;

Καλά σήμερα δεν υποτίθεται ότι θα ανάβαμε το δέντρο στο Σύνταγμα (που μπορεί να μην είναι εκείνο το ανοικονόμητο μάνστερ του Αβραμώ που το'χε σκάσει από μπι-μούβι του Ρομέρο, αλλά όπως έχεις καταλάβει τα τελευταία χρόνια η Αθήνα για να δείξει τι ακομπλεξάριστη είναι, δεν απασχολείται πλέον με το μέγεθος) και θα απλώναμε τη γιρλάντα στη Βασιλίσσης Σοφίας να βρει και το περιστέρι να κάτσει σε κάτι πιο φαντεζί μέρες που είναι;

Όμως αντίς του καλικάντζαρου (που η ώρα του θαρρώ ήτανε κάπου τώρα!), εβγήκε ο αντιεξουσιαστής και έκαψε το μαγαζί. Και ομολογώ μπερδεύτηκα. Και μαζί μου και οι εποχές. Μα δεν είναι του Πολυτεχνείου, λέμε. Δεν παίζει το "λεβέντης εροβόλαγε" αλλά το "ελάτε παιδάκια παιδάκια καλά, κοντά σε μια φάτνη στην άγια σπηλιά". Δεν βάφεις αυγά, τη γαλοπούλα στουμπώνεις!

Είπαμε δεν έχει κρύο, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Καίμε τη σημαία, καίμε το δέντρο, καίμε το δάσος, καίμε το μαγαζί Ερμού και Καπνικαρέας γωνία (είχα σταμπάρει και κάτι παπούτσια εκεί, άντε να τα βρω τώρα), καίμε λάδια καίμε ενίοτε και το πελεκούδι εντ α μέρι κρίστμας του γκρικ κυβέρνηση όπου και να'ναι.

[Κι αντί να στολίζουμε πλατείες και να ηχούνε κάλαντα, ετοιμάζουμε κηδείες σε μία χώρα που πυροβολεί τα παιδιά της.]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts