Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009

Η αθλήτρια που την έλεγαν Βαγγέλη

Αυτή την εβδομάδα η πολυθρόνα μπροστά στην τιβί πήρε το σχήμα του πτηνού (ή μήπως το πτηνό το σχήμα της πολυθρόνας;). Το μεσημέρι έβλεπα τα πρωινά αγωνίσματα και τους προκριματικούς στο Σπορ+ (που επιτέλους βρήκε ένα λόγο ύπαρξης στο τηλεκοντρόλ μου) και συνέχιζα το απόγευμα και το βράδυ με τη μετάδοση της ΕΤ1 (που τώρα που το σκέφτομαι, επίσης βρήκε ένα λόγο ύπαρξης στο τηλεκοντρόλ μου). Το πτηνό -γνωστό πρεζάκι του στίβου- ήταν στερημένο από την περσινή ολυμπιάδα στα πεκίνα που ήταν ανάποδα οι ώρες και πάθαινε τζετλάνγκ με τις κούρσες ταχύτητες, οπότε καταλαβαίνεις ότι έβγαλε το άχτι του τώρα με το Παγκόσμιο που ήταν στη σέντραλ-γιουροπίαν-τάιμ που το βολεύει!

Πολύ άρεσε Μπολτ στο πτηνό. Δεν ξεύρω αν εκτός από μερέντα βάζει στο πρωινό του και νιτρογλυκερίνη, πτερύγιο στη φωτιά δεν βάζω για το πόσο καθαρός είναι από ουσίες κι οινοπνεύματα (ιμπρέσινγκ φακτ: του πήραν δείγμα αίματος για να το φυλάξουν στο ψυγείο και να το εξετάσουν μετά από μία δεκαετία για να δουν αν θα ανευρεθή τίποτις που είναι άγνωστο σήμερα -πόσο γκάτακα και sci-fi έχουμε γίνει όμως;) αλλά γουστάρω που τρέχει σα μανιακός και που είναι σουπερκουλ φάτσα. Α και χαίρομαι που αμερικανάκια βλέπουν πωπό Μπολτ στα μούτρα τους.

Επίσης πολύ μου παραξοφάνηκε πόσο δύσκολο είναι να διαπιστώσεις το φύλο κάποιου. Τρέχει σαν άντρας, μιλάει σαν νταλικέρης, έχει δικέφαλους πορτιέρη σε κλάμπ της παραλιακής, ξυρίζεται με μακ3, αλλά τη λένε Σεμένυα. Θα μου πεις δεν τη θέλεις για σχέση, οκτακοσάρα είναι. Αλλά όπως έλεγε και ο σχωρεμένος ο Αυλωνίτης: "τα σερνικά με τα σερνικά, τα θηλυκά με τα θηλυκά"!

Ως τώρα ήξευρα τσουτσουνάκια και πεταλουδίτσες: κατεβάζεις βρακάκι, βλέπει γιατρός, αποφαίνεται Σπορτ-Μπίλυ ή Μάγια-η-Μέλισσα. Αμ δε και άκου να μαθαίνεις: πρέπει να περάσει από γυναικολόγο, ενδοκρινολόγο, ψυχολόγο και να κάμει ένα σκασμό εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν σε καμιά εικοσαριά μέρες. Μοντερνιές! Σε λίγο θα σε βάζουν να δίνεις και το ecdl. Είχε συμβεί και παλαιότερα με τη γερμανίδα Dora Ratjen (μπες εδώ και κόψε φάτσα), που τη λέγανε Χέρμαν και ήταν άντρας, αλλά τον ντύσανε οι Ναζί γυναίκα και τον στείλανε στους Ολυμπιακούς επειδής ήταν πολύ χολωσκασμένοι που οι γερμανίδες πρωταθλήτριες δεν μπορούσαν να πάρουν τον κώλο τους και να κατακτήσουν κάνα μετάλλιο. Αλλά η Dora η μικρή εξερευνήτρια καρφώθηκε μια μέρα που πήγαινε να πάρει το τρένο και την είδαν αξούριστη.

Καλές οι επιδόσεις, ωραιότατοι οι πρωταθλητισμοί, αλλά ψιτ, μην το καβουρντίζεις το φιστίκι! Και τώρα που είπα φιστίκι θυμήθηκα: ο ελληνικός στίβος (εκτός Περικλέτου) που είπαμε ότι ήταν φέτος το καλοκαίρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε μου λιγάκι τσίου.

Πιγκουίνος

Ιστολόγια υπάρχουν πολλά. Πτηνολόγιο όμως, ένα!

Life-Style

Popular Posts